Si esteu pensant en unes bones postres per acompanyar la sobretaula, el coc de licor de crema d’arròs Segadors del Delta és ideal. Res millor que un coc casolà amb un ingredient estrella suau, dolç i de gran potència aromàtica!

Si voleu fer les delícies dels més llépols, atreviu-vos a fer aquesta fàcil i deliciosa recepta.

INGREDIENTS:

 

Coc licor de crema d'arròs

Abans de començar escalfeu el forn a 200 ºC (només la part de baix).

PREPARACIÓ:

 

  1. Peseu tots els ingredients
  2. Mescleu les farines amb el llevat
  3. Separeu les clares dels rovells
  4. Munteu les clares al punt de neu. Ho podeu fer batent les clares a mà o amb una batedora elèctrica.
  5. Un cop estiguin al punt de neu, aneu-hi afegint a poc a poc la resta d’ingredients sense deixar de batre en l’ordre següent: els rovells dels ous, el sucre, l’oli, la llet, el licor de crema d’arròs Segadors del Delta i finalment les farines amb el llevat que heu mesclat prèviament.
  6. Un cop ho tingueu ben mesclat, fiqueu la barreja en un motlle i enforneu-ho durant aproximadament 40 minuts.
  7. Després de 40 minuts punxeu amb un escuradents el coc i, si l’escuradents surt net, ja teniu el coc llest!
  8. Cobriu-lo de sucre en pols i ja el teniu llest per servir!

Que aprofiti!